can I ignore that sound of distant drumming?

Ok, fucking DÖR.

Rastlösheten slog plötsligt ut i överdrivet, storslagen, full blom. Från att gå runt dimmig till BOOM jag måste göra något, nej inte något, jag måste göra allt, nu på en gång. Jag vet inte om ni känt den rastlösheten någon gång, men på mig börjar allt klia, hjärtat blir för stort för sin plats, nästan allt inuti blir för stort för att få plats i kroppen, någonting börjar klättra upp i min hals, något vill ut ut ut. Något lägger sig över bröstet, andetagen går inte riktigt att få runt. Hela jag rusar runt, alla delar som finns där inne ramlar över varandra.

När jag säger att jag vill göra allt så är det ju egentligen inte alls allt jag vill göra men det är ju i alla fall väldigt många saker men problemet är att jag måste ta reda på vilka många saker det är jag vill göra, eller i alla fall börja med att komma på en.

En reaktion på “can I ignore that sound of distant drumming?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>